0 cart

Resep Tangan lan Rencana Latihan

Apa Mangan?

Apa Mangan?

Apa Resep Makan?


Prinsip dhasar saka panganan sing resik nyoba mangan kanthi paling apik kanggo sampeyan, panganan sing seger, seger, tanpa diproses. Panganan sing ana ing alam lan ora bakal ngolah pangolahan sing akeh.

Nyiyapake panganan kanthi awake dhewe bakal nulung kemungkinan sampeyan sukses ing rencana dhaharan sing resik. Mbukak restoran ora diwatesi nanging sayangé panganan sing disuguhake ora ana sing seger lan paling bisa diproses, nyebabake nilai nutrisi sing kurang. Yen ora digunakake kanggo masak ing pawon diwiwiti kanthi dhasar lan mundhak saka ing kana.

Diet sing resik bisa beda kanggo kabeh wong, nanging ana siji prekara sing kudu disepakati kabeh: Panganan putih kudu didhisiki! Iki kalebu kabeh gula putih lan produk tepung putih.

Panganan iki nyedhiyakake nilai nutrisi. Panganan sing sejatine bisa ngisi lan ngiseni sampeyan, dene barang putih ngisi idamane mental nanging ora ngisi fisik.

Panganan iki uga digawe keras supaya tingkat gula getih dadi stabil. Yen gula getih sampeyan dhuwur banget utawa sithik banget
bakal nyebabake hawa nepsu lan bisa uga nyebabake gejala kaya gampang marah lan lemes. Iki bakal nggawe
tetep rencana sing resik luwih angel.
Mangan cukup lan mangan kanthi rutin. Aja nganti awak luwe, yen ora, apa maneh
hard kanggo ora ngapusi utawa njupuk panganan sing trep kanggo energi. Mangan kanthi rutin uga bakal nulungi
sampeyan ngatur tingkat gula getih sampeyan. Rencana dhaharan sing kalebu ing rencana kasebut ana papat panganan.
Telung dhaharan utama lan siji jajanan sing kudune bisa ngetren sampeyan sedina.
Kabeh babagan keseimbangan lan piring sampeyan kudu nggambarake. Coba mangan jumlah protein sing seimbang,
lemak lan karbohidrat ing saben dhaharan. Isihake piring kanthi jumlah sayuran,
nambah sumber protein sing apik, karbut kompleks lan lemak sehat.

Cara mangan sing resik ngerti yen ora kabeh kalori padha. Yen sampeyan mung nganggo
kabeh panganan sampeyan luwih cenderung ora luwih ngonsumsi lan njaga bobot sehat.

mangan
kabeh panganan bakal nyedhiyakake awak kanthi nutrisi sing dibutuhake kanggo njaga awak ora mung ing a
bobot sehat nanging uga sehat kabeh. Kabeh panganan ngemot akeh vitamin lan
mineral kaya Vitamin A, C, D lan K, B12, magnesium lan calcium.

Mesthi wae sampeyan bisa njupuk
suplemen kanggo iki, nanging nutrisi sing diserep luwih apik yen dikonsumsi liwat formasi panganan berbanding pil. Disaranake Bear Vegan Gummy kita yen sampeyan pengin nyoba kanggo bobot awak alami tanpa njupuk pil gawean utawa pil gimimik sing didol dening merek liyane.