0 cart

Rilis New Xclusives Alphatox

Rilis New Xclusives Alphatox

Entuk Tandha Pertama babagan Produk Paling Anyar & Malah Ketik Supaya Bisa Nampa Rilis Anyar Gratis! 

➡️

➡️

 

💎Entri Raffle Mingguan Alphatox💎

Cara Kerja & Cara Ketik

  • Entri sing Dituku ing Ngisor (Saben Kontestan diwatesi maksimal 50 Entri).
  • Saben Minggu Dina Minggu ing Tengah wengi * Kita Nggambar 10 Pemenang Kanggo $ 1,000.00 Mingguan Kredit Toko!
    • 2 Pemenang Nampa $ 100.00 ing Kredit Toko + 5,000 Poin Reward Diamond
    • 3 Pemenang Nampa $ 50.00 ing Toko Kredit + 2,500 Dhuwit Ganjaran Diamond
    • 5 Para Pelari Entuk $ 25.00 + 1,000 Ganjaran Intan.

  • Yen Sampeyan Wis Nggawe Pesenan Luwih saka $ 6.00 Minggu Iki, Kanthi Otomatis Sampeyan Nduwe 5 Entri Ing Raffle!
  • Yen sampeyan tuku tiket ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa email kanthi nomer tiket lan bakal dikirim Alphatox Tea.
  • 10 Pemenang, Pemenang Hadiah 2 Terbaik Raffle Kita Nampa Kertu Hadiah $ 100 Saka Alphatox!
  • Sampeyan uga bisa entuk siji entri kanthi milih dhaptar email ing ndhuwur.

(Mesthekake Nambahake support@alphatox.com menyang dhaptar kontak ing email, kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari filter spam lan ora ketinggalan Kertu Hadiah Alphatox $ 100)

Sarat Raffle:
Raffles kita ORA dianggep minangka undhang-undhang, ORA lotre, ORA kontes, ORA iku hadiah! TANPA PEMBELIAN KANGGO MENDA UTAWA MENANG. PEMBELIAN ORA NAMBAH WENISING PEMENANG. Metode Entri Gratis: Kanggo entri liwat email, kirim email kanthi subyek 'Raffle / (Tanggal Minggu Bakal Mbukak) menyang support@alphatox.com lan kanthi otomatis bakal dilebokake ing gambar sabanjure. Rincian sampeyan ora bakal dituduhake karo pihak katelu.
(Sampeyan Bisa Numpuk Kertu Hadiah Kanthi Diskon!)
* (Gambar kedadeyan saben dina Minggu tengah wengi 11:59 PM Wektu Standar Pasifik, utawa, yen ana 1,000 Entri) (Pemenang dipilih kanthi acak dening Piranti Lunak Alphatox Raffle. Entri liyane akeh sing padha karo kasempatan menang sing luwih dhuwur, nanging kanthi nggawe tuku raffle, sampeyan mung tuku teh lan ngetik raffle mingguan kanthi entri virtual)