0 cart

Rilis New Xclusives Alphatox

Rilis New Xclusives Alphatox

Priksa Umum Babagan Produk Paling Anyar Kita & Ketik Peluhe Kanggo Nampa Rilis Anyar gratis!

➡️

➡️


💎Entri mingguan Raffle Alphatox💎

Kepiye Kerjane & Cara Ketik

  • Tuku Entri Ing ngisor iki (Saben Contestant Terbatas Kanggo Dhuwur 50 Entri).
  • Saben Minggu Dina Minggu ing Tengah wengi * Kita Nulis 10 Pemenang Kanggo Pungkasan Minggu $ 1,000.00 Toko Kredit Raffle!
    • 2 Pemenang Nampa $ 100.00 ing Toko Kredit + 5,000 Nilai Ganti Diamond
    • 3 Pemenang Nampa $ 50.00 ing Toko Kredit + 2,500 Dhuwit Ganjaran Diamond
    • 5 Runner Up nampa $ 25.00 + 1,000 Mata Ganjaran Diamond.

  • Yen Sampeyan wis Mbukak Orane Luwih saka $ 6.00 Minggu Iki, Sampeyan Otomatis Duwe 5 Entri menyang Raffle!
  • Yen sampeyan tuku karcis ing ngisor iki, sampeyan bakal nampa email kanthi nomer tiket lan sampeyan bakal dikirim Teh Alphatox.
  • 10 Pemenang, Pemenang Top 2 Hadiah Raffle Nampa Kertu Hadiah $ 100 Saka Alphatox!
  • Sampeyan uga bisa entuk siji entri kanthi milih dhaptar email ing ndhuwur.

(Priksa Mesthi Nambah support@alphatox.com ing dhaptar kontak ing email, kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari filter spam lan ora kantun $ 100 Alphatox Gift Card)

Sarat Raffle:
Raffles kita ora bakal dianggep minangka sapu, ora lotre, Bener kontes, NOR minangka giveaway! Ora WULANG TANPA ING JENIS kanggo NUKU utawa INGKANG. GELOMBONG TIDAK MENGGUNAKI KENE PAKSA INGKANG. Cara Entri Gratis: Kanggo entri liwat email, ngirim email karo subjek 'Raffle / (Tanggal Minggu ngarep) kanggo ndhukung@alphatox.com lan sampeyan bakal kanthi otomatis mlebu menyang gambar sabanjure. Rincian sampeyan ora bakal dituduhake karo pihak katelu.
(Sampeyan bisa Nulis Kartu Hadiah Kanthi Diskon!)
* (Gambar bakal diwiwiti saben dina Minggu ing tengah wengi 11:59 PM Wektu standar Pasifik, utawa, yen ana 1,000 Entri) (Pemenang dipilih kanthi acak dening Alphatox Raffle Software. Akeh maneh entri sing cocog karo kemungkinan menang luwih dhuwur, nanging, kanthi nggawe kemungkinan luwih menang. tuku raffle sampeyan mung tuku teh lan mlebu raffle mingguan karo entri virtual)