0 cart

Mupangat sing apik banget kanggo Woh-wohan Goji

 

Campuran Teh Kang Ana Woh-wohan Goji?:

Detox Alphatox

Teh Kecantikan Kulit Alphatox

Teh Alphatox Calming Tea

Yen sampeyan durung ngrungokake utawa nyoba Goji woh wohan beri, luwih suwe sampeyan durung. Woh wohan Goji, uga dikenal minangka 'wolfberry', umume digunakake ing saindenging China lan Himalaya amarga rasa manis lan warna sing cerah. Nanging dheweke ora misuwur amarga dheweke pancen paling enak.

Sanajan saiki, woh wohan beri Goji digunakake ing China kanggo nambani masalah ginjel, mripat lan ati.

Amarga entuk manfaat sing apik tenan, woh wohan Goji wis ana ing riset ilmiah akhir-akhir iki. Saliyane saka panggunaan tradisional Tionghoa, wolfberry duwe keuntungan ing ngisor iki:

Gampang tingkat energi sakabèhé  

Penelitian nuduhake yen superfruit iki bisa mbantu ngatur usus lan saluran pencernaan, nambah kesejahteraan lan sistem imun sampeyan, uga nambah kesehatan jantung. Iki bakal mbantu sampeyan rumangsa luwih apik lan nambah tingkat energi.

 

Mbantu nglawan diabetes, hipertensi, lan sawetara penyakit infèksius

saperangan pasinaon wis dirilis gegayutan nggunakake woh wohan Goji kanggo diabetes. Kajaba iku, uga wis digunakake kanggo nambani hipertensi, uga sawetara penyakit infèksi amarga kemampuan ngontrol tingkat glukosa lan kolesterol getih. Dheweke uga digunakake kanggo fevers lan selesma umum.

 

Kelainan mood

Amarga ana potensial sing apik banget, woh wohan beri Goji uga digunakake minangka cara alami kanggo nglawan depresi, malah kuatir lan sawetara gangguan swasana ati liyane.

 

Waca Liyane babagan Blog Alphatox or Halaman Bahan Alphatox