0 cart

Goji Berry

Tingkat Antioksidan sing dhuwur

Dhuwur ing Vitamin C lan serat, dene kurang kalori

Sumber Vitamin A lan wesi sing apik

Karbohidrat kompleks nambah gula getih alon-alon supaya nyegah "kacilakan gula" sawise iku

Goji Berry ngemot antioksidan, Vitamin C lan serat sing dhuwur, lan isih kalori kurang. Vitamin lan antioksidan nggawe sistem kekebalan sehat kanggo nglawan virus sing nyebabake selesma / flu. Serat tingkat tinggi ningkatake bobot sehat kanthi menehi rasa kenyang.

Goji Berry sing ngrasakake ngemot karbohidrat kompleks sing nambah gula getih kanthi alon, nyegah "kacilakan gula" sawise iku. (Ora kaya karbohidrat sing sederhana kaya gula sing disuling.)

 Daun Thyme

Getting all the vitamins your body needs every day can be challenging. Luckily, thyme is packed with Vitamin C and is also a good source of Vitamin A. If you feel a cold coming on, thyme can help get you back in shape and feeling great again!

Another health benefit of thyme: it's a great source of copper, fiber, iron and manganese all essential nutrients for your body.

 

Daun Oolong

  • Burns lemak luwih cepet kanthi nambah metabolisme sawise konsumsi nganti 2 jam!
  • Ngemot polyphenols blok kuwi enzim sing mbangun lemak
  • Mbantu ilang bobot yen disaring gula ora digunakake
  • Dikenal kanggo nyuda tingkat kolesterol lan ningkatake kesehatan jantung
  • Revitalisasi mentalitas lan kinerja, kanthi alami, amarga ngemot kafein.
  • Bisa nahan reaksi alergi amarga ngatasi radikal bebas sing kalebu obat antioksidan
  • Antioksidan sing ditemokake ing Oolong penting kanggo kulit sing enom lan enom.
  • Iki nemen proses proses penuaan minangka alat anti penuaan sing apik banget
  • Mbantu pencernaan kanggo awak kanggo ngilangi kembung.
  • Nimbang saluran pencernaan, nyuda inflamasi ing wong sing ana masalah reflux lan ulser.
  • Antiseptik sing alus kanggo mbantu ngilangi bakteri sing ala saka weteng 
  • Mudhunake glukosa getih kanggo tingkat sing sehat kanggo diabetes tipe 2 sing tingkat glukosa getih munggah pangkat.
  • Antioksidan ing Oolong asale saka polifenol, sing nggumunake metabolisme gula.
  • Nglindhungi balung lan nyegah osteoporosis
  • Sing ngombe Oolong cenderung kelangan kapadhetan mineral tulang kanthi mbantu nahan mineral saka panganan sing sehat. 
  • ngemot magnesium lan calcium ing godhong
  • Dikenal kanthi sifat anti kanker, Oolong mbantu njaga sistem kekebalan sehat
  • Flavonoid antioksidan sing ditemokake ing teh nyegah karusakan sel 
  • Produksi protein anti-bakteri luwih dhuwur, nuduhake tanggapan imun sing kuwat nalika nglawan infeksi.

 

"The Oolong Leaf ngundakake metabolisme sampeyan (nganti rong jam) sawise ngombe, sing ngobong lemak luwih cepet yen asam sing wis dirobih ora digunakake. Mangkono disaranake ngonsumsi AlphaTox ing weteng kosong lan karo pemanis kayata madu mentah, Stevia, utawa sirup agave. " (Iki gula kurang ing indeks glikemik)

 

 

Daun Pu'erh

  • Daun Pu'erh dikonsumsi kanthi rutin bisa ngedhunake kolesterol.
  • Panliten nuduhake Pu'erh efektif banget minangka obat pengurangan kolesterol
  • Although not many scientific studies have been conducted on Pu'erh Leaf the asian culture credits it with many beneficial health benefits
  • Apamaneh promosi promosi bobot, nyuda kolesterol serum, lan proteksi kardiovaskular.

 

"Sawetara panliten nuduhake manawa Pu'erh (diwiwiti kaya" murni ") Daune efektif banget kanggo ngedhunake kolesterol.

"Pu'erh Leaf uga ngemot kafein sing sithik kanggo mbantu nyuda kejut lan pemikiran sing cetha sajrone wayah awan." 

 

Kembang Kembang

  • Antibakteri, Minyak esensial wutah antibakteri mbantu ngobati kukul lan kulit rawan kukul. 
  • Bahan sing pas kanggo cuci pasuryan lan pembersih nalika digabungake karo sifat pembersihan
  • Antioksidan: Rose ngemot Vitamin C sing akeh, antioksidan sing kuat 
  • Vitamin sing penting mbantu nglindhungi sel kulit saka karusakan, kayata tetep ing srengenge dawa banget. 
  • Sawetara bukti nuduhake banyu mawar sanajan bisa nyegah sunburn
  • Anti-inflamasi- Minyak ros mau bisa mbantu nyuda bintik-bintik utawa abang ing kulit
  • Sifat-sifat sing tenang uga bisa mbantu Rosacea lan Ekzema 
  • Moisturizing- Minyak alami sing ditemokake ing mawar mbantu ngunci kelembapan ing kulit, njaga kulit saya lancar
  • Wangi-Wangi - Akeh produk kaendahan organik nggunakake wangi kanggo ambu sing wangi minangka pengganti wangi tiruan
  • Relaxing- Yen digunakake aromatically, mawar calms lan ngilangi pikiran (terapi aroma)
  • Toning- Minangka astringen alami, mawar mbantu ngencengi pori lan mulihake suplemen kanggo kulit sing jotosan
  • Ora kaya ton adhedhasar alkohol alkohol, wungu godhong kulit krasa lancar, ora garing.

 

"Kembang Kembang sing digunakake ing AlphaTox apik kanggo kulit amarga antibakteri alami lan tingkat Vitamine sing dhuwur. Iki mbantu nglindhungi sel kulit saka karusakan, kaya tetep ing srengenge suwe banget utawa kulit rawan kukul."

"Minyak alami ing mawar kunci kelembapan menyang kulit nalika ngencengi pori. Iki njaga kulit lancar, ora garing kaya produk kulit adhedhasar alkohol. 

 

 

 Suket Lemon 

  • Mbantu pencernaan: Lemongrass nyerna sehat kanthi senyawa antiseptik sing mateni bakteri lan parasit sing ala ing saluran pencernaan lan repopulate bakteri sing apik ing usus
  • Kontrol Tingkat kolesterol: Tumindak anti-kolesterol lan anti-aterosklerosis mbantu nyuda penyerapan kolesterol saka usus
  • Konten potasium sing dhuwur ing lemongrass uga mbantu ngrampungake lan ngatur tekanan getih 
  • Pasinaon nuduhake pangurangan tingkat kolesterol kanthi konsumsi Lemon Grass saben dina
  • Sifat diuretik Lemon Grass mbantu ngilangi racun, asam urat lan kolesterol ala saka awak.
  • Bahan-bahan ngresiki teh iki mbantu ngresiki ati, ginjel, kandung kemih, lan pankreas.
  • Muter peran penting kanggo nambah sirkulasi getih, sing penting kanggo kesehatan sakabèhé
  • Lemon Grass duweni sifat antibakteri lan anti-jamur sing mbantu awak ngatasi batuk, demam, lan gejala selesma / selesma liyane.
  • Minyak Lumput Suket ngeculake rasa nyeri ing otot lan sendi, uga nyeri sirah sing adhem saka selesma / flu
  • Anti Cancerous Component called Citral found in Lemon Grass causes apoptosis in cancer cells tanpa ngrusak sel sehat 
  • Pasien kanker disaranake ngombe teh Lemon Grass nalika ngalami radiasi utawa perawatan kemoterapi 
  • Citral ing Lemon Grass nuduhake yen tuwuh sel kanker alon 
  • Sawetara antioksidan mbantu ngrampungake risiko kanker kanthi nglawan radikal bebas 
  • Nyuda Sakit Artritis - Amarga saka situs anti-natoni lan nglarani rasa sakit, Lemon Grass mbantu ngrawat arthritis, rematik, osteoarthritis, gout lan jinis nyeri sendi
  • Sifat anti-inflamasi nyuda kegiatan enzim sing utamane ngalami peradangan ing sendi

 

 

Daun Sage

  • Sing digunakake sacara medis kanggo nyeri otot, reumatisme, lan terapi aroma.
  • Tes klinis nuduhake nambah kejelasan mental lan nambah memori
  • Banget migunani kanggo nambani penurunan kognitif lan pasien sing nandhang Alzheimers
  • Tanduran iki wis direncanakake kanggo tujuan kasebut luwih saka 1,000 taun 
  • Sage sing digawe kanggo ngombe saka godhong dikenal minangka "Pemikir Teh" lan uga mbantu nggawe depresi

 

 "Sage Leaf digunakake sacara medis kanggo nyeri otot lan terapi aroma."

"Sage Leaf sing digawe kanggo ngombe dikenal minangka" Thinker Tea amarga (klinik) tes nuduhake nambah kajelasan mental lan memori. Iki wis nuduhake migunani banget kanggo pasien Alzheimer. "

 

 

Daun Dandelion

  • Bantuan Digestive: Ndhukung pencernaan, ngrangsang napsu lan ngimbangi bakteri alami, lan bermanfaat ing usus
  • Nambah pelepasan asam weteng lan empan kanggo mbantu nyerna, utamane lemak 
  • Ginjel: Diuretik sing mbantu ginjel ngresiki sampah, uyah lan banyu gedhe banget kanthi nambah produksi urin
  • Dandelion ngganti kalium sing ilang ing proses kasebut
  • Sugih antioksidan sing nyegah kerusakan radikal bebas kanggo sel lan DNA, proses proses tuwa ing sel 
  • Uga sugih ing Vitamin A lan C
  • Pasinaon nuduhake dandelion mbantu ngatur gula getih lan tingkat insulin kanthi ngontrol tingkat lipid 
  • Nambah urination kanggo nyuda meksa getih, nalika serat lan protein ngatur 

 

"Antioksidan ing Dandelion Leaf minangka alat anti-tuwa uga minangka bantuan pencernaan sing sehat."

"Dandelion Leaf migunani kanggo ginjel sampeyan amarga kanthi alami ngresiki sampah nalika nggunakake restroom nalika ngganti kalium sing ilang ing proses kasebut." (Nggawe sampeyan nguyuh luwih efisien supaya bisa nyingkirake racun sing ora dikarepake, nalika ngganti vitamin sing dibutuhake kanggo detoks Alphatox sing efektif.)

 

 

 Daun Persimmon

 

  •  Dibandhingake karo woh lan sayuran, godhong persimmon ngemot kaping pirang-pirang luwih vitamin, malah nganti kaping 10 tingkat liyane vitamin C lan asam amino penting!
  • Riset ilmiah nuduhake Persimmon Leaf promosi metabolisme sehat.