0 cart

Wangsulan / Penjaminan Dhuwit
Kabijakan jaminan kepuasan luwih saka 30 dina Yen 30 dina wis tuku wiwit sampeyan tuku, sayangΓ© ora bisa nawakake mbalekaken utawa ijol-ijolan. Wigati, kabijakan iki mung ditrapake kanggo tuku sing sepisanan (kajaba kahanan lan masalah khusus kayata produk sing rusak, kiriman sing salah lan liya-liyane.).

Kabijakan mbalek maneh 15 dina dileksanakake saka wektu tertib, dudu wektu kiriman.

Uga elinga jaminan dhuwit bali kalebu mung pesenan karo 1 produk (ora ana pesenan barang pirang-pirang baris) utawa sing $ 39.00 utawa ing ngisor. Pesenan ngatasi jumlah kasebut layak kanggo balikan 20% manawa dheweke isih butuh syarat supaya pisanan.

Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

* Pesenan afiliasi ora layak entuk dhuwit saka tuku apa wae. *

Sampeyan setuju yen pesenan internasional ing njaba AS yaiku kiriman asli sing diwenehake kanggo pesenan kalebu Botol Blok Alphatox, ora bakal dilebokake ing pesenan rega lan diskon adhedhasar pesenan. Iki kanggo ngatasi biaya sing ditanggung dening pelanggan miturut adat lan biaya pengiriman tambahan sing diwenehake dening panyedhiya kiriman.

Sawetara jinis barang sing dikecualake saka dikalahake. Barang-barang perishable kayata pangan, kembang, koran utawa majalah ora bisa bali. Kita uga ora nampa produk sing intim utawa barang sanitasi, bahan mbebayani, utawa cairan utawa gas sing gampang terbakar.

Bayar lan pajak impor
Para panuku sing tanggung jawab kanggo apa wae adat lan ngimpor pajak sing bisa ditrapake. Aku ora tanggung jawab amarga telat amarga adat.
Kita seneng nampa wangsul
Hubungi aku sajrone: 5 dina kiriman
Kirimi barang maneh sawise: 7 dina pangiriman
Kita ora nampa ijol-ijolan utawa pembatalan
Nanging hubungi kita yen sampeyan duwe masalah karo pesenan sampeyan.
Barang ing ngisor iki ora bisa dibalekake utawa ijol
Amarga sifat-sifat barang kasebut, kajaba mung tiba rusak utawa cacat, aku ora bisa nampa ngasilake:
Pesenan khusus utawa pribadi
Produk sing bisa ditemokake (kaya panganan utawa kembang)
Unduh digital
Barang sing raket (amarga alasan kesehatan / higienis)

Kahanan bali
Para panuku tanggung jawab kanggo ngasilake biaya pengiriman. Yen barang kasebut ora bali ing kondhisi asli, panuku tanggung jawab kanggo kerugian nilai.

Item non-bali tambahan:
Kartu hadiah
Produk perangkat lunak undhuh
Sawetara barang perawatan kesehatan lan pribadi

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

Pembayaran balik (yen ana)
Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisΓ© pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis nggawe kabeh iki lan sampeyan durung nampa pembayaran maneh, hubungi kita ing support@alphatoxtea.com.

Item Sale (yen ana)
Mung item sing diregani biasa bisa dibalekake, barang sing larang regane ora bisa dibalekake.

Simpenan (yen ana)
Kita mung ngganti barang yen cacat utawa rusak. Yen sampeyan kudu ijol kanggo item sing padha, kirim email menyang support@alphatox.com lan kirimake barang kasebut menyang: PO Box 456, Los Olivos, California US 93441.

Hadiah
Yen item wis dicenthang minangka hadiah nalika dituku lan dikirim langsung menyang sampeyan, sampeyan bakal nampa hadiah hadiah kanggo nilai bali sampeyan. Sawise barang bali ditampa, sertifikat hadiah bakal dikirim menyang sampeyan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa panyedhiya hadiah wis dikirim menyang awake dhewe kanggo menehi sampeyan mengko, kita bakal ngirim pengembalian dana menyang panyedhiya hadiah lan dheweke bakal nemokake bab bali.

Shipping
Kanggo ngasilake produk sampeyan, sampeyan kudu ngirim produk menyang: PO Box 456, Los Olivos, California US 93441

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo bali item sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.

Yen sampeyan ngeterake item liwat $ 75, sampeyan kudu nimbang nggunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak utawa mundhut asuransi pengiriman. Kita ora njamin yen kita bakal nampa item bali.